A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Der er desværre ingen pigenavne som begynder med A!

Pigenavne

Som du kan se, er der mange pigenavne at vælge imellem. Hvis du vil have flere informationer i forbindelse med at finde et pigenavn til dit barn, så besøg en af nedenstående sider, hvor du kan finde...

Meget mere om pigenavne...

Hvis du gerne vil vide hvor mange der hedder et bestemt pigenavn, så prøv at se Danmarks Statistiks side, Hvor mange hedder.... Her kan du også få oplysninger om præcis hvor mange der har den kombination af fornavn og efternavn som du tænker på at give dit barn. Danmarks Statistik har også et navnebarometer, hvor du bl.a. kan se hvor populært et bestemt pigenavn er. Derudover har de en side hvor du kan se de mest populære navne for danskere født i et bestemt år.

Desuden har Kirkeministeriet og Familiestyrelsen i samarbejde lavet siden Personregistrering.dk, hvor du kan finde oplysninger om personregistrering.

Kirkeministeriet har i øvrigt også en side om navne og attester, som kan være nyttig at besøge når man skal navngive sit barn.

Sidst, men ikke mindst, skal nævnes den side om danskernes navne, som navneforskere fra Københavns Universitet har udarbejdet.


 
 

Vilkår for brug af siden  Beskyttelse af personlige oplysninger  Kontakt
Copyright © Navnefortegnelsen.dk